Skip to main content
CATÀLEG

Proper cicle de conferències: “Josep Anselm Clavé, 170 anys de música per al poble”

La Biblioteca Municipal de Manlleu i Òmnium Cultural Osona promouen una nova iniciativa cultural en el marc dels Dijous de l’Òmnium. Aquesta vegada sobre la repercussió musical i social de l’obra de Josep Anselm Clavé, que arriba als nostres dies amb projectes com “Clavé XXI” impulsat pel Palau de la Música.

Un cicle de tres conferències amb Roger Canadell, Anna Costal i Jaume Ayats, que comptaran amb l’acompanyament musical de les corals infantils- juvenils de Manlleu participants en el projecte social “Clavé XXI”

L’estructura del cicle de conferències és el següent:
 
Dijous, 28 de gener, a les 19:30h. El projecte cultural de Josep Anselm Clavé: de la realitat al mite, a càrrec de Roger Canadell, doctor en filologia i professor de la UOC.

Amb l’actuació de la Coral ElCarmecanta, dirigida per Laura Martínez.

Dijous, 11 de febrer, a les 19:30h. Els Cors de Clavé, una nova cultura popular laica i republicana, a càrrec d’Anna Costal, musicòloga i professora de l’ESMUC.            

Amb l’actuació de la Coral de Músiques de Manlleu, dirigida per Laia Rovira i Laia Sellarès.

Dijous, 25 de febrer, a les 19:30 h. Els cors obrers al Ter mitjà, a càrrec de Jaume Ayats, musicòleg i director del Museu de la Música de Barcelona.                          

Amb l’actuació de la Coral La Teuleria, dirigida per Julio García

Més informació sobre el contingut de les tres conferències i el projecte “Clavé XXI” al web omnium.cat/osona

Tots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *