Skip to main content
CATÀLEG

Inici de les obres de la nova Biblioteca

Les obres han estat adjudicades a l’empresa TEYCO per un import de 299.496,10€ i el termini d’execució de les obres previst és de 4 mesos.  

El passat dilluns dia 8 de febrer van començar oficialment les obres d’adequació de l’edifici del BBVA a la plaça Fra Bernadí, on hi havia hagut la seu central de Caixa Manlleu, per adequar-lo per a nova biblioteca pública de Manlleu. 

El preu base de la licitació sortia de 405.436,72 € (Iva inclòs) i finalment han estat adjudicades a l’empresa TEYCO per un import de 299.496,10 €. 

La intervenció consistirà en adequar l’interior de les plantes segona i tercera, que han estat cedides pel BBVA, per a ubicar-hi la biblioteca, habilitar-les per a aquest ús i adaptar els nuclis d’accés per donar compliment a les exigències d’accessibilitat i protecció contra incendis que regula la normativa vigent. Alhora també es remodelarà l’entrada posterior de l’edifici, des del carrer del Pont, que es convertirà en l’entrada principal de la biblioteca. 

El termini d’execució de les obres previst és de 4 mesos. Durant aquesta primera setmana s’ha dut a terme la tria i buidat de mobiliari existent, una part es reaprofitarà per a la biblioteca i una altra part es portarà als magatzems municipals. 

Mentre es duen a terme les obres, s’està ultimant amb la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona el projecte de mobiliari i equipament per tal de poder dotar-la dels mitjans necessaris per a la seva obertura i posada en funcionament. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *