Skip to main content
CATÀLEG

RUTES LITERÀRIES

La nostra ciutat, els seus carrers, places i parcs, es poden mirar des de moltes òptiques diferents. La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA us proposa fer-ho a través dels ulls de diversos escriptors i escriptores que hi viuen o hi han viscut.

Mitjançant un itinerari que us proposem, podreu aturar-vos en diferents espais del nostre entorn urbà que, en algun moment o altre, han estat el motiu inspirador d’un poema o d’un text narratiu. Aleshores, llegint aquestes paraules, podreu imbuir-vos dels sentiments i de les passions que han seduït als seus autors.
Preneu, per tant i si voleu, el camí cap a la descoberta d’un Manlleu diferent, d’un Manlleu literari que us sorprendrà.

A través dels enllaços següents podreu reseguir les rutes que hem preparat des de la Biblioteca:

La ruta Veus de Manlleu es va fer el 15 de novembre de 2015, i hi van participar presencialment 21 escriptors i escriptores contemporanis vinculats a Manlleu. Es van seleccionar textos de 29 escriptors ubicats en diversos punts de la ciutat.

Llibret amb els textos de la Ruta Veus de Manlleu

La Ruta literària de Manlleu 1.0 es va fer el 3 d’octubre de 2010. Es van triar 13 escriptors i escriptores difunts. Els textos es van resseguir pel mapa urbà de Manlleu i es va comptar amb la col·laboració de Teatre Centre i de familiars dels escriptors.

Llibret amb els textos de la Ruta literària 1.0