Skip to main content
CATÀLEG

DIVULGACIÓ CULTURAL

És un dels serveis més importants de la Biblioteca: l’organització d’activitats orientades a potenciar l’ús de la biblioteca i a fomentar l’interès per la lectura i la cultura en els adults i els infants. A la Biblioteca de Manlleu hi podeu trobar habitualment: l’hora del conte, clubs de lectura, presentació de llibres, conferències literàries d’autors, conferències de temes d’actualitat, exposicions sobre autors, il·lustradors, esdeveniments d’actualitat, etc..
La Biblioteca funciona de manera coordinada amb el teixit associatiu i amb els agents socioculturals del municipi. Aquest servei s’entén també fora del recinte físic de la biblioteca, amb activitats externes el Club de lectura fàcil a l’Hospital de Dia de l’Hospital Sant Jaume, etc.
La difusió cultural passa també pels canals oberts a les xarxes socials: Twitter, Instagram, Facebook, i Youtube. En aquests perfils s’hi fa difusió d’activitats pròpies de la Biblioteca com del nostre entorn local i cultural.
Per a saber el detall de les activitats que s’organitzen, consulteu l’agenda i la descripció d’activitats l’apartat Activitats.