Skip to main content
CATÀLEG

Tancament de l’Espai Mossèn Blancafort el dia 18 de desembre

Amb motiu de la preparació del trasllat del fons de la Biblioteca Municipal al nou equipament a la plaça Fra Bernadí, el proper divendres 18 de desembre l’Espai Mossèn Blancafort tancarà les portes com a Biblioteca. A partir d’aquest moment, el servei bibliotecari es concentrarà a l’Espai Bisbe Morgades (C/Baixa Cortada, 1, 1r. Tel. 938511486). Tots els retorns pendents i nous préstecs i consultes s’hauran de fer a l’Espai Bisbe Morgades.

Durant la setmana de tancament es farà el tradicional concert de Nadal dels alumnes de l’Escola Casals-Gràcia, el dimecres dia 16 de desembre, a les 17:15h. En el transcurs d’aquest acte i en els dies anteriors i posteriors la Biblioteca ha preparat un arbre de Nadal especial, on tots els usuaris podran penjar els seus desitjos per a la propera biblioteca.

Durant els mesos que l’espai Mossèn Blancafort estigui tancat es procedirà a fer un procés tècnic als llibres del fons per poder equipar-los amb sensors de radiofreqüència per al futur sistema de préstec automàtic que tindrà la nova biblioteca. Es tracta d’un sistema (RFID) que potencia l’autonomia i intimitat dels lectors a l’hora de demanar en préstec els llibres de la biblioteca i que ajudarà a reforçar el paper de divulgació cultural i prescripció lectora de la Biblioteca Municipal de Manlleu.