CATÀLEG

Tancament de l’Espai Mossèn Blancafort el dia 18 de desembre

Amb motiu de la preparació del trasllat del fons de la Biblioteca Municipal al nou equipament a la plaça Fra Bernadí, el proper divendres 18 de desembre l’Espai Mossèn Blancafort tancarà les portes com a Biblioteca. A partir d’aquest moment, el servei bibliotecari es concentrarà a l’Espai Bisbe Morgades (C/Baixa Cortada, 1, 1r. Tel. 938511486). Tots els retorns pendents i nous préstecs i consultes s’hauran de fer a l’Espai Bisbe Morgades.

Durant la setmana de tancament es farà el tradicional concert de Nadal dels alumnes de l’Escola Casals-Gràcia, el dimecres dia 16 de desembre, a les 17:15h. En el transcurs d’aquest acte i en els dies anteriors i posteriors la Biblioteca ha preparat un arbre de Nadal especial, on tots els usuaris podran penjar els seus desitjos per a la propera biblioteca.

Durant els mesos que l’espai Mossèn Blancafort estigui tancat es procedirà a fer un procés tècnic als llibres del fons per poder equipar-los amb sensors de radiofreqüència per al futur sistema de préstec automàtic que tindrà la nova biblioteca. Es tracta d’un sistema (RFID) que potencia l’autonomia i intimitat dels lectors a l’hora de demanar en préstec els llibres de la biblioteca i que ajudarà a reforçar el paper de divulgació cultural i prescripció lectora de la Biblioteca Municipal de Manlleu.

 

Horaris

  • Horari d'hivern (del 15 de setembre al 14 de juny)

  • Matins

  • Dimarts, divendres i dissabtes de 10 a 13.30 h

  • Tarda

  • De dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h

Amb el suport de