Skip to main content
CATÀLEG

INTERNET i + I OFIMÀTICA

La Biblioteca posa a disposició dels usuaris  el servei Internet i + que consta de 17 ordinadors d’ús públic  per fer consultes a Internet i per redactar i imprimir documents. L’usuari pot utilizar ordinadors amb sessions de 10, 30 i de 60 minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant es pot reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. 

Per  accedir a aquest servei és necessari tenir el carnet de la Biblioteca. Només cal validar-se amb el número del carnet i el PIN (si no s’ha canviat és la data de naixement) i així ja es poden utilitzar els ordinadors.
Les impressions de documents tenen aquests costos:

  • DinA4 en blanc i negre: 0,10€
  • DinA4 en color: 0,40€

 

WIFI

Tots els usuaris poden fer servir també el servei de wifi. Cal conectar amb la Xarxa wifi BIBLIOTECA. La validació es fa amb el número del carnet de la Biblioteca i el PIN (si no s’ha canviat és la data de naixement).
Excepcionalment, un usuari no inscrit pot fer servir la xarxa wifi GEST per a una connexió puntual.

AULA MULTIMÈDIA DE FORMACIÓ

La Biblioteca té també una aula de formació equipada amb 16 ordinadors connectats a Internet reservada exclusivament per als cursos organitzats per la Biblioteca, l’OPE o l’Oficina de Català. Des d’aquesta sala s’ofereix un servei d’aprenentatge guiat de català tres tardes a la setmana.
En aquest espai s’hi fan també els exàmens ACTIC. Cal fer la inscripció a través del web de la Generalitat.

PRÉSTEC DE TAULETES D’ÚS PÚBLIC

La Biblioteca disposa de dues tauletes per per a poder conectar-se a Internet dins de l’edifici.

  • El préstec i retorn de la tauleta es fa al taulell de la biblioteca, amb la presentació prèvia del carnet de la biblioteca. El personal podrà demanar un document oficial que acrediti la identitat de l’usuari.
  • La biblioteca determinarà la durada del préstec segons la demanda.
  • Per seguretat la tauleta només es pot connectar a la xarxa  Wi-Fi: BIBLIOTECA. Per tant, només es pot fer-ne ús dins de l’edifici de la biblioteca.