Skip to main content
CATÀLEG

La Biblioteca de Manlleu entrega 333€ de recaptació al Sarró de la campanya ‘Llibres que alimenten’

L’import recaptat es destinarà sobretot a comprar farinetes i aliments per a nadons.

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA va engegar al juliol una campanya de venda solidària de llibres que provenen de donatius de lectors i també de la pròpia Biblioteca (duplicats). Durant aquest temps, les persones interessades en algun d’aquests llibres han fet un donatiu mínim de 3 euros per llibre. De moment s’han recaptat 333€ i ja s’han entregat al Banc d’aliments de Manlleu, El Sarró.

El destí principal d’aquests diners servirà per comprar farinetes, llet infantil i altres aliments per a nadons.

La campanya seguirà activa fins a l’11 de novembre, data en què es canviarà el destí dels donatius cap a la Marató de TV3.

Si voleu seguir col·laborant en aquesta causa passeu per la Biblioteca i trieu algun dels llibres exposats: hi ha material molt variat, novel·les, còmics, infantils, llibres d’esports, de cuina, d’art, de pensament, etc. És una bona manera de col·laborar en l’ús sostenible dels llibres i alhora fer una aportació solidària per a la compra d’aliments per als usuaris del Sarró.

Es convida a totes les persones que busquen lectura a bon preu a mirar què poden trobar en aquesta parada: gaudiran de la lectura i col·laboraran en un projecte important de solidaritat ciutadana.

Moltes gràcies a tothom que ha fet possible aquest donatiu: us convidem a continuar col·laborant amb El Sarró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *