Skip to main content
CATÀLEG

Nou club de lectura amb persones residents de la Llar Residència de Manlleu

Les persones que participen al club de lectura ja formaven part d’un grup de conversa dinamitzat per l’exalcalde Pere Prat. El nou Club de lectura neix de l’interès dels propis residents i, especialment, de l’equip assistencial que s’ha implicat activament en aquesta acció de promoció de la lectura.

Des de fa un parell de mesos, la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA compta amb un nou Club de lectura. En aquesta ocasió, els participants són persones residents de la Llar Residència de Manlleu – Osonament. Aquestes persones ja formaven part d’un grup de conversa dinamitzat per Pere Prat.

El nou Club de lectura ha nascut de l’interès dels propis residents i, especialment, de l’equip assistencial que s’ha implicat activament en aquesta acció de promoció de la lectura. Els tres primers títols que s’han compartit són: “Una lectora poc corrent”, d’Alan Bennett; ‘Els dies infinits’, de la manlleuenca Josefa Contijoch; i ‘Nosaltres en la nit’, de Kent Haruf. Tot i que les primeres sessions han tingut un format virtual, quan la situació sanitària i la normativa ho permeti, esdevindrà presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *