Skip to main content
CATÀLEG

Llibres solidaris per a la Fundació Amics Joan Petit

Aquest estiu la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA organitza una parada de llibres solidaris a les seves instal·lacions on s’hi ofereixen llibres que s’han donat de baixa o que procedeixen de donatius diversos per valor des de tres euros.

Amb aquesta iniciativa la Biblioteca vol afegir el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer infantil. Per això vol formar part de les diverses activitats solidàries que s’han fet a la ciutat de Manlleu per col·laborar amb la Fundació Amics de Joan Petit. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia.

Una de les activitats que es van desenvolupar va ser la 24a FESTA – TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER que es va celebrar en Manlleu el passat 8 de juny. Organitzada conjuntament per l’Ajuntament, el Club Pati Manlleu i la Fundació Amics Joan Petit nens amb Càncer, amb la col·laboració d’institucions i entitats diverses de la ciutat, va reunir a més de 400 nens i nenes que comencen a practicar hoquei.

A la Biblioteca, des de l’1 de juliol fins al 30 de setembre, la iniciativa proporcionarà una selecció de llibres tant infantils com d’adults per a qui, a més de gaudir amb la lectura, vulgui col·laborar amb la Fundació Amics Joan Petit.

Les parades es poden visitar mentre la Biblioteca està oberta. L’horari d’estiu és de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00 i dimarts de 10:00 a 13:30, excepte del 29 de juliol fins al 19 de agost que la Biblioteca romandrà tancades per vacances.

 

 

llibres solidaris