Skip to main content
CATÀLEG

Neix a Manlleu el 1979.

Va començar la seva relació amb la ràdio quan tenia 16 anys a Ràdio Manlleu, tot agafant trucades, i de mica en mica va anar aprenent a fer de tot (tècnic de so, locució, redacció, etc). Va enviar una cinta a un concurs que organitzava Ràdio Flaixbac i Mikimoto (Miquel Calzada) i va ser escollit; aleshores va començar a treballar a Ràdio Flaixbac fins arribar a fer el programa estrella “El mati i la mare que el va parir”.

Quatre anys matinant per arribar a ser el programa més escoltat, en català, de la franja matinal (de 6 a 10). De Ràdio Flaixbac va anar a l’emissora Rac 105 on es va encarregar de presentar el programa matinal “Freakandó matiner”, que va passar de 24.000 oients a 176.000 en un any i mig. D’aquesta experiència en va sorgir el seu primer llibre del qual s’han venut 22.000 exemplars.

Mentrestant, va començar la seva carrera televisiva, primer a Barça TV i després a City TV.

Després de dues temporades a Rac 105 va fitxar per Catalunya Ràdio on va presentar el show de les tardes: “On vols anar a parar?”, de 4 a 7. També va fer el programa “Virus” de TV3 que combinava gags, parodies i comentaris sobre vídeos d´internet. El Juliol de 2009 va estrenar la sèrie “Quin país!”, també a TV3.

El gener del 2010 va fer el pregó de la Festa dels Tonis de Manlleu.

A partir del  maig de 2013, va dirigir i presenta diferents programes a televisions : a City TV ( Virus, Quin País!) , a TV3  ( L’aprenent,Menú de cap de setmana … ) a Xarxa Local de Televisions Locals ( Podria ser pitjor, Monòlegs en ruta…). El 2014 ha començat a fer de monologuista.

Llucià Ferrer, es caracteritza per el seu humor irònic, fresc i “gamberro”. Sempre fins al límit, sense faltar el respecte, els seus programes estan dirigits a tot tipus de públic i es caracteritzen per la varietat i improvisació constant.

 

LLIBRES PUBLICATS

(2006) Freakandó matiner (en col•laboració amb Joan Tharrats i Fran Domènech). Barcelona : Empúries, 107 pp..

(2007) On vols anar a parar? ( en col.laboració amb Jaume Esquius). Badalona : Ara Llibres, [134] pp.+ 1 CD