Skip to main content
CATÀLEG
És graduat en Filologia Catalana  i màster en Periodisme Avançat – Reporterisme. Actualment viu a Barcelona i treballa a l’empresa de comunicació Pauta Media. S’encarrega del canal Management de LaVanguardia.com, és redactor en cap d’APMusicales.com, el mitjà de l’Asociación de Promotores Musicales (APM), i coordina l’Anuario de la Música en Vivo, la publicació anual de l’associació. 
 
Ha col·laborat amb mitjans com l’Enderrock, el diari AraIconNació DigitalCtxtEl Estado Mental, i altres.
 
Durant el 2015 va ser redactor de l’agència EFE a Atenes, i corresponsal del diari Ara i de l’emissora de ràdio Rac1 a Grècia. 
 
També ha escrit a Qué leer, NAtiva, Nervi i Núvol. Qué LeerNativaNervi i Núvol
 
Ha estat traductor i editor de continguts web en català a l’agència de notícies Europa Press, redactor a CatalunyaPress. i ha format part de l’equip de participació de LaVanguardia.com. També ha col·laborat amb l’emissora argentina Radio Palermo i amb el departament de premsa de l’editorial Penguin Random House – Mondadori.
Va ser fundador i director del festival de música independent de Manlleu Músicalleu; va participar com a membre de l’equip d’investigació a l’estudi sobre patrocini i mecenatge a Catalunya que van encarregar el CoNCA i ESADE; i ha treballat al departament de comunicació de la Fundació Lluís Carulla (Editorial Barcino).
 LLIBRES PUBLICATS
(2016)  Syriza. La gran esperanza rota. ( En col.laboració amb Aitor Sáez).  Barcelona: UOC, 199 pp. 
(2017) La CUP: el poder de ser antisistema. Barcelona: UOC, 130 pp.(editat també en castellà)
BLOCS
https://elquidesunaltre.wordpress.com