Skip to main content
CATÀLEG

Va néixer a Manlleu el 27 de febrer de 1969.

De formació autodidacta, va fer palesa la seva afició a la poesia quan tenia, aproximadament, 25 anys. Per aquesta època, concretament l’any 1995, era membre del consell de redacció de la revista local “Roda de Ter”.


Com a poeta, ha guanyat i quedat finalista de diversos premis literaris: Finalista al 6è Concurs de Poesia Martí i Pol de USCOB, Barcelona, l’any 1995, amb l’obra Set retalls de Lluna; Premi Jacint Verdaguer de Poesia d’Osona i la 6a Vegueria, l’any 1995, amb l’obra Del llibre del poble (exaequo); Flor Natural dels XV Jocs Florals de Lliçà de Vall, l’any 1997, amb el poema Quan la bruna nit ens emmascari; Premi Jacint Verdaguer de Poesia d’Osona i la 6a Vegueria, l’any 1997, amb l’obra Les dones i el cafè; Premi Salvador Estrem i Fa de l’Ajuntament de Falset, el 2002, amb Set pecats.


També ha participat en alguns actes poètics, com ara l’exposició “Els Poetes d’Osona, avui” que es va organitzar a la biblioteca Joan Triadú de Vic la primavera del 2000 commemorant l’any Miquel Martí i Pol.


Ha fet diversos treballs en prosa, alguns dels quals han estat publicats a l’Editorial Emboscall, que ja li havia editat un petit recull de poemes. Amb el conte “Francesca” va guanyar el segon premi del concurs literari Miquel Bosch i Jover dels Hostalets de Balenyà l’any 1999.


El novembre de 2015 la seva obra es va incloure a la Ruta Literària d’autors contemporanis de Manlleu 
(Veus de Manlleu) 

LLIBRES PUBLICATS

(1998) Pel maig cada dia un raig (tardes de pluja). Vic: Emboscall Editorial, 7 pp.

(2000) Fa vent a la terrassa. Vic: Emboscall Editorial, 25 pp.

(2000) Vox Populi. Vic: Emboscall Editorial, 72 pp.

PARTS DE LLIBRE: CAPÍTOLS, SECCIONS, FRAGMENTS…

(1995) “Poemari Set retalls de Lluna”. En: Llibre del 6è Concurs de poesia Martí i Pol i El Taller. Barcelona: Editat per CCOO del Barcelonès, pp. 81-89.

(1999) “Francesca”. En: Llibre del IV Premi Literari Miquel Bosch i Jover. Centelles: Editat per l’Ajuntament dels Hostalets de Balenyà, pp. 45-49.

(2000) “Imagina’t”. En: Llibre Els Poetes d’Osona, avui. Vic: Editat per l’Ajuntament de Vic, p. 23.