Skip to main content
CATÀLEG

Saps què són els ODS?

A proposta de la Biblioteca de la UVic-UCC la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA se suma a la programació d’activitats per donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda marcarà l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030 i, conjuntament amb la resta d’agendes globals, configura un full de ruta d’actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

L’Agenda 2030 és una agenda integral i multidimensional  i es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible, a través dels quals es proposa abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles. Cada ODS inclou diferents metes (en total 169) que contribueixen al compliment de l’objectiu.

Durant 17 dies publicarem a les nostres xarxes socials un objectiu cada dia, complementant-lo amb la tria d’un llibre que argumenta què podem fer per assolir-lo. L’Agenda 2030 és cosa de tots: la coneixes?

El evento está terminado.

Tags:

Data

nov. 04 - 27 2020
Expired!

Hora

Tot el dia