Skip to main content
CATÀLEG

CABALLERIA ARNAUS , Jordi (Manlleu, 1958 – )

11 juny 2016

Nascut a Manlleu l’any mil nou-cents cinquanta-vuit, la meva vida ha seguit, entre altres, les rutes fluvials del Ter i el Freser per Manlleu, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses on ara dirigeixo l’empresa de traducció CaballeriaTASL i l’Editorial Digital NEUROSI, on es poden adquirir tots els llibres de l’autor, a més de fer-ho a Amazon i a Apple. 


Estudiant de jove a Ripoll a l’Escola Salesiana primer i a l’Institut Abat Oliba després, vaig continuar amb estudis de tecnologies i llengües a la Universitat Politècnica de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Bellaterra respectivament.

Apassionat de la física, l’escriptura i la interpretació de la vida en clau científica intento explicar els fets de la infantesa, els fets de l’adolescència, els fets quotidians, els fets de l’amor i els fets inexplicables del món amb una poderosa narrativa inexorable.

Afectat per la gravetat universal i els imparables raigs còsmics, busco sojorn tant als vents estèrils de l’espai com a la calma de la lletra contundent o calmada. Escric amb ira, decisió i tendresa sobre gairebé tot.

Apassionat de per la tecnologia em refugio en les antigues per a retrobar l’essència de l’home, si és que és possible encara. Incansable, busco sense parar la reunificació en l’escriptura de les forces elementals de l’home.

Que els déus em siguin propicis.

Font: http://podole712.blogspot.com.es/

Ha guanyat el  IX Premi Literari Jaume Maspons i Safont 2010


El novembre de 2015 la seva obra es va incloure a la Ruta Literària d’autors contemporanis de Manlleu 
(Veus de Manlleu) 



LLIBRES PUBLICATS

(2010) El Temps, que tot ho enmerda . Vic : Premsa d’Osona, 292 pp.


(2013) Variacions  . Ed. Digital Neurosi.  [Accessible en format digital a  http://www.neurosi.com/variacions]


(2014) Foc creuat .(En col·laboració amb Jordi Remolins) Ed.Neurosi, 79pp. [Accessible en format digital a http://focreuat.blogspot.com.es]



(2017)  Sexe creuat ( en col.laboració amb Jordi Remolins, 123 pp. ), Ed. Neurosi, 147 pp.