Skip to main content
CATÀLEG

Audiollibres

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona posa a disposició de tots els usuaris amb carnet de biblioteca el servei gratuït de descàrrega d’audiollibres , en català i castellà, amb la intenció de facilitar i millorar l’accessibilitat a la lectura.

Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió integra de l’obra original. Són llegits en veu alta per locutors i narradors professionals en gravacions a una sola veu , sense música de fons.

El catàleg està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques.

Cada usuari té accés a dues descàrregues de cada títol per si es produeix qualsevol problema en la primera descàrrega.

Demaneu-ne més informació a la Biblioteca Municipal de Manlleu.

Podeu accedir al servei de descàrrega clicant aquí. Haureu de tenir a mà el carnet de préstec i validar-vos amb el número del carnet i el PIN (data de naixement).

Les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals també ofereixen en préstec una selecció dels audiollibres en format CD audio. La Biblioteca de Manlleu els pot demanar en préstec interbibliotecari.