Skip to main content
CATÀLEG

La Biblioteca Municipal recupera l’horari habitual de matins i tardes

Amb motiu de les restriccions ocasionades per la COVID-19 la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha hagut d’anar adaptant els seus horaris al que s’ha permès fer en cada  moment. Des del 28 de maig de 2020 que es va reobrir la Biblioteca s’han anat ampliant a poc a poc els serveis que s’hi ofereixen.

A partir del 13 d’abril els horaris seran aquests:

  • Matins: dimarts, divendres i dissabtes, de 10 a 13.30 h
  • Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 h

Es recupera així la franja d’horari de matins entre setmana.

En aquests moments la Biblioteca ofereix els serveis següents:

  • Préstec de documents: es poden tocar i triar els llibres als prestatges sense problema. Els documents s’han de retornar a la bústia de la planta baixa.
  • Servei d’informació i recomanació bibliogràfica.
  • Servei de consulta a sala: tots els documents consultats es posen en quarantena de dos dies. Les revistes i diaris també es poden demanar.
  • Sales de lectura: es pot fer ús dels espais habilitats per treballar i/o llegir tenint en compte que cal mantenir la distància de seguretat entre persones. No es poden fer treballs en grup per aquest motiu. Les famílies poden venir a llegir contes a les zones destinades a aquest ús.
  • Activitats culturals presencials i virtuals: cal inscripció prèvia i es fan mantenint la distància de seguretat entre persones.
  • Servei d’Internet: es poden fer servir els ordinadors d’Internet i +, així com el servei de wifi. Es permeten fer impressions de documents.

Durant aquests mesos la Biblioteca ha facilitat també a les persones que ho han necessitat i desitjat el servei de préstec a domicili. S’han mantingut els serveis a les escoles i a poc a poc s’han anat restablint les visites escolars.

Els espais de la Biblioteca es desinfecten seguint les normatives del Procicat i són un lloc segur per als usuaris.

La lectura ens ha acompanyat durant el temps de confinament: la Biblioteca de Manlleu disposa de més de 47.000 llibres, pel·lícules, música i altres documents per als usuaris. I, amb l’estrena del catàleg col·lectiu Atena de préstec interbibliotecari, s’ofereix la possibilitat d’accedir als fons de totes les biblioteques públiques de Catalunya, més de 15 milions de documents. Tot un món de lectures i coneixement al nostre costat.