Skip to main content
CATÀLEG
12 juny 2018

És una escriptora de novel·la juvenil, romàntica i fantasia que escriu sota el pseudònim d’Arya S. Winter.

Cursa els estudis a La Salle Manlleu i es llicencia en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona l’any 2003. Treballa durant uns anys com a tècnica de medi ambient i se segueix formant cursant postgraus en Comunicació del medi ambient i Participació ciutadana i desenvolupament sostenible.

L’any 2010 decideix canviar la seva trajectòria professional i emprèn un nou rumb per dedicar-se a l’expressió artística, el creixement personal i l’escriptura. Cursa estudis de postgrau i màster d’Art teràpia i Musicoteràpia i es forma en Copywriting. S’interessa especialment en les emocions i el seu funcionament, i treballa tant en l’àmbit de les teràpies com en l’expressió creativa i la comunicació.

L’any 2016 comença a escriure la seva primera novel·la: Destierro i l’any següent la publica amb una editorial catalana molt jove que tanca pocs anys després. L’any 2018 publica amb l’Editorial Sirio un llibre sobre gestió d’emocions i autoajuda juntament amb un altre autor.

Després d’aquestes dues primeres publicacions, decideix centrar-se en l’escriptura de novel·les per al públic jove-adult i adopta el pseudònim d’Arya S. Winter per diferenciar les publicacions d’aquest gènere de les seves altres activitats.

L’any 2021 publica en digital la novel·la Huesos milenarios a Wattpad i queda finalista dues vegades (any 2021 i 2022) en els premis internacionals que convoca anualment la plataforma. L’any 2023 publica la seva última novel·la, Los secretos de Old Castle, amb Ediciones B, segell editorial del grup Penguin Random House.

Actualment, l’autora és representada per l’agència literària Editabundo.

Web: www.aryaswinter.com

Instagram: @_aswinter

 

Llibres publicats com a Arya S. Winter:

(2021) Huesos milenarios, Plataforma digital Wattpad.

(2023) Los secretos de Old Castle, Barcelona: Ediciones B, 560 pp.

 

Llibres publicats com a Sandra Parés:

(2017) Destierro, Tierra de Brujas parte I, Sant Cugat del Vallès: Editables.es, 298 p.

(2018) Recupera tu poder personal (en col·laboració), Màlaga: Editorial Sirio, 184 p.