Skip to main content
CATÀLEG
6 juny 2018

Anna Miralpeix i Llobet neix a Vic la primavera del 79.

Es desenvolupa en el món de l’art en disciplines d’escriptora, música i ballarina.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i formada en estudis musicals i dansa, ha obtingut reconeixement per les seves interpretacions de piano i diversos premis literaris.

Consta a l’antologia “Les vacants” i és una de les autores de “Quàntiques! 10 poetes joves en diferencial femení” Ha ideat i interpretat diversos espectacles literaris d’entre els quals destaquen “Passatgers “, “Sensuals” de poesia eròtica catalana , i “Conversos, converses en clau de poesia”.

Ha participat en nombrosos recitals arreu del territori català i també ha creat música per a curmetratges, dels quals remarca “Petons de Papallona”, “Desiderium” i “Les meves cinc batalles”.

En l’apartat musical ha enregistrat també la part de piano i de teclats dels treballs “The Mask” i “Joana Serrat Tarré & The Sofa Dreams”www.myspace.com/ebbandfloworld
www.myspace.com/joanaserrattarre

Pel que fa a l’àmbit laboral, es dedica a la gestió de la cultura i de les arts.Va obtenir el 2n Premi a la 17èna edició del Premi de Poesia Joan Duch, de Juneda, per “El silenci ja hi era “


El novembre de 2015 la seva obra es va incloure a la Ruta Literària d’autors contemporanis de Manlleu 
(Veus de Manlleu) 


LLIBRES PUBLICATS


(2008) Quàntiques! : 10 poetes joves en diferencial femení (en col.laboració) Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, DL 2008, 99 pp.

(2011) Ningú no ens representa: poetes emprenyats.[et al.][Barcelona]: Setzevents, 2011. 215 pp.


(2016) El silenci ja hi era. Ed. Tapís


PARTS DE LLIBRE : CAPÍTOLS, SECCIONS, FRAGMENTS …


(2012) “Tu, jo i Rakhmaninov” . En : Ous ferrats i altres contes. Valls: Cossetània, pp. 93-98.


(2005) Les vacants. Josefa Contijoch. Barcelona: March Editor, 279 pp.