Skip to main content
CATÀLEG
3 abril 2018

Nascut a Barcelona l’any 1971.

És Enginyer Tècnic Agrícola, diplomat per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona(ESAB) l’ any 1995.

Ha treballat durant 10 anys en aspectes agroambientals relacionats amb la ramaderia.


Es ornitòleg i naturalista de vocació, actualment treballa en diversos estudis de biodiversitat.
És president del Grup de Naturalistes d’Osona(ICHN)

Col.labora amb la revista “Perspectives territorials” i “l’Avenç” (fotografies) i ha publicat fotografies i reportatges fotogràfics al Dominical del diari Avui, Geo, Pirineos i National Geographic España.

LLIBRES PUBLICATS

(1995) Efecte de l’aplicació de residus urbans(fang de depuradora i compost de R.S.U.) i de fem en un cultiu d’ordi de primavera (en col.laboració). Barcelona: els autors, 1995 pp. [10] f., + 1 separata

(2006) Manlleu: entorn , patrimoni i vida (en col.laboració). Manlleu: Ajuntament de Manlleu: Museu Industrial del Ter, 158 pp.

(2007) El canvi climàtic a Osona (en col.laboració). Temple Romà. Vic. Patronat d’Estudis Osonencs.Tasques de fotògraf.

(2009) Devoció, festa i veïnat. Capelletes de carrer i capelletes de visita domiciliària a Manlleu (fotografies). Manlleu: Ajuntament de Manlleu: Museu Industrial del Ter.

(2010) Les Masies de Voltregà, un riu d’història (fotografies). Carles Garcia .Ajuntament de Les Masies de Voltregà: Museu Industrial del Ter.

(2011) Els Castellans (fotografies). Jordi Puntí. Barcelona: L’ Avenç, 2011. 133 pp.


(2017) Els Amfibis i rèptils de les Masies de Roda : biologia, gestió i conservació dels amfibis i rèptils de les  Masies de Roda.( en col.laboració) . Masies de Roda: Ajuntament de les Masies de Roda,  115 pp.